Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yüksel Yıldırım;  TOMANE KONUSUNDA OYUNA GETİRDİLER

Samsunspor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “Tomane Mendes konusunda bana oyun oynadılar. Son ana kadar oyuncuya kulüp bulacaklarını söylediler, olmadı" dedi

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, elde kalan yabancı oyuncuların kulübe mali açıdan külfet oluşturduğunu dile getirdi. Kırmızı beyazlı ekibin başkanı Yıldırım yabancı futbolcular hakkında şunları söyledi;  “Tomane Mendes konusunda bana oyun oynadılar. Son ana kadar oyuncuya kulüp bulacaklarını söylediler, olmadı. Ismael Diomande, Erald Çinari de kulüp bulamadı. Batu Kaplan bunları açıklamasında söylemedi. Sonuçta olan bana oldu. Durup dururken, kulübe mali açıdan zarar oldu. 

ÖNCE GÖNDERİP SONRA  ALACAKSIN

Ben Batu Kaplan’a; ‘önce takımdan ayrılacak oyunculara kulüp bul, sonra oyuncu alırız’ dedim. Oyuncu almak kolay, kulüp bulmak zor. Ben bunu öğrendim. Oyuncu da teknik direktör de giderken para istiyor. Transfer sezonu bitti, Tomane, Diomande ve Çinari kulüpte kaldı. Yıllar sonra ilk defa yabancı oyuncular elde kaldı. Edwin Gyasi, Ange Plumain ve Matias Coureur gibi oyunculara geçen yıl ben takım buldum ya da anlaşarak gönderdim. Ancak bu sene Tomane, Diomande ve Çinari’ye kulüp bulamadılar. Elhadj Bah, Semih ve Melih Altıkulaç Fransa’da aynı takıma kiralık gittiler” ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.