Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yüksel Yıldırım, Tanju Çolak'a ateş püskürdü... İşlerimize karışma 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, "Taju Çolak lütfen Samsunspor'un işlerine karışma. Senden rica ediyorum. Eğer Samsunsporluysan, Samsunspor'u seviyorsan sadece bizi dinle. Öyle şov yapar gibi tv kanallarında bize laf söyleme. Beni kızdırıyorsun" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Tanju Çolak'ın bir televizyon programında kendisi ve kulübün işleyişiyle ilgili yaptığı değerlendirmelere veryansın etti. Kendisini anlamadan dinlemeden fikir sahibi olanların boş boş konuştuğunu dile getiren Başkan Yıldırım, "Bu son dönemde ne oldu bilmiyorum; Tanju Çolak beni yerden yere vurmaya başladı. Nereden çıktıysa...  Biz de hiç yönetim yokmuş. Ertuğrul Hocamız gelen gideni kulüpte ağırlıyormuş, bunlar nereden çıktı. Bizim bir şirketimiz var; Samsunspor Futbol Kulübü  A.Ş. Şirketimizin yeri de Piazza'da. Nuri Asan'da değil. Bir kere kapısından içeri hiçkimse girmemiştir medyadan. Gerçek Samsunspor orada çalışıyor. 20 - 25 kişilik bir ekibimiz var" dedi.  

BİZ ARTIK ŞİRKETLEŞTİK 

Nuri Asan Tesisleri'nin sadece futbol takımına ait olduğunu bir kez daha söyleyen Başkan Yıldırım, "Eski dönem kapandı. Artık basın mensupları eski yöneticiler Samsun'un önde gelen isimleri öyle elini kolunu sallayarak tesislere giremiyor. Biz daha işin başındayız ama birileri daha baştan bizi görüyor ve bizi yerden yere vuruyor. Neymiş bizim futbol şube sorumlumuz yokmuş, neymiş bizim basın sözcümüz yokmuş. Arkadaşlar bunlar eski sistemde kaldı. Yüksel Yıldırım'ın kitabında çok kompakt böyle sıkıştırılmış az insanla çok iş yapan bir kulüp yönetimi var. Ben size bunu defalarca anlattım ama demek ki maalesef anlayamadınız. Biz artık şirketleştik. Dernek değiliz" diye konuştu. 

SADECE BİZİ DİNLE KONUŞMA 

Başkan Yıldırım daha sonra şunları söyledi: "Elbette derneğimiz var bizim; derneğin görevi ne ? Samsunspor'u sivil toplum kuruluşlarıyla, okullarla kamuyla halkla bütünleştirmek. Burada önemli olan futbol takımının başarısı 3-5 kişinin kontrolünde. Taju Çolak lütfen Samsunspor'un işlerine karışma. senden rica ediyorum. Eğer Samsunsporluysan, Samsunspor'u seviyorsan sadece bizi dinle. Öyle şov yapar gibi tv kanallarında bize laf söyleme. Tanju beni kızdırıyorsun. Bak benim sana saygım var seviyorum seni. Ama biz senin hayatında yaptığın yanlış şeyleri mi konuşuyoruz. 

MİLLİ TAKIMDA VEYA TFF'DE NEDEN YOKSUN 

Sen futbolu bıraktın Ben senin Milli Takımın içinde çok başarılı bir idareci olmanı beklerdim. Ya da TFF'nin içinde böyle gol kralı olmuş bizi avrupalarda temsil biri olarak seni görmek isterdim. Neden yoksun buralarda ? Bak Selim Soydan kaç yaşında hala TFF'nin içinde söz sahibi konumunda. Senin niye ilişkelerin yok. Sen niye TFF'de Samsunspor kanadını savunmuyorsun neden bizi kollamıyorsun. Beni Türkiye seviyor ilişkilerim var diyorsun Cumhurbaşkanı beni çok seviyor diyorsun o zaman çık Samsunsporculuğa soyun bizim haklarımızı koru. "

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.