Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yüksel Yıldırım: Seneye takımı biz kuracağız

Samsunspor

Maçın ardından stat dışında taraftarların tepkilerini büyük bir sabırla dinleyen ve onları yatıştıran Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, “Seneye takımı biz kuracağız. Hiç kimse merak etmesin bu takım layık olduğu yerlere gelecek” dedi.  

Samsunspor Haber – Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, dün akşam oynanan ve golsüz beraberlikle sona eren Sakaryaspor karşılaşması sonrasında adeta yıkıldı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte kendini dışarı atan Yıldırım’ın etrafı kırmızı beyazlı taraftarlarca çevrildi. Büyük öfke ve nefret dolu bir şekilde Yıldırım’a başta oyuncu ve teknik kadroyu şikayet eden taraftarlar, uzun süre takımı protesto etti. 

TARAFTARLARINI BÜYÜK BİR SABIRLA DİNLEDİ 

Taraftarlarını büyük bir sabırla dinleyen Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, “Her şeyin farkındayız. Yönetim olarak gereken müdahaleyi yapacağız. Seneye takımı biz kuracağız. Şimdi hep beraber sakin olmalıyız ve sezon içinde yapılan hatalardan gerekli dersleri çıkarmalıyız ki yeni sezonda yapılan hatalar tekrarlanmasın. Bizlerde çok üzgünüz böyle olsun istemezdik. İnşallah seneye Yılport Samsunspor siz taraftarlarını mutlu edecek sonuçları alacak” dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.