Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yüksel Yıldırım: Samsunspor beklentilerimin altında çıktı

Samsunspor

Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Yeni Orduspor karşılaşması sonrasında Samsunhaber.COM’a çok özel açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Haber - Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Yeni Orduspor karşılaşması sonrasında Samsunhaber.COM’a çok özel açıklamalarda bulundu. İlk kez takımı izleme şansını yakaladığını söyleyen Yıldırım, “Açık söyleyeyim ben gollü bir maç bekliyordum. Beklentilerimin altında bir takım izledim. İlk yarıda ki kadroya göre ikinci devredeki takım daha canlıydı. Herkesin beklentisi iyi bir açılış maçı olsun istedik ama olmadı” dedi.


Taraftarların kendisine gösterdiği sevginin paha biçilemez olduğunu da dile getiren Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, "Çok duygulandım. Bende bu takımın taraftarıyım. Samsun’lu olan herkesin hayalidir Samsunspor’da görev yapmak" diye konuştu.  

Zeminle ilgili de konuşan Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, "Sahanın yönetimi bize geçtiğinde profesyonel bir ekiple Samsunspor’a yakışır bir zemin yapmak istiyoruz. Konuyla ilgili bir an önce girişimlerimize başlayacağız" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.