Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yüksel Yıldırım: Eski sistem  değişecek 

Samsunspor

Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, samsunhaber.com’un twitter sayfasında yer alan ‘Yeni sezonda takımı BİZ kuracağız’ başlıklı haberinin altına çok önemli açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Haber – Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, samsunhaber.com’un twitter sayfasında yer alan ‘Yeni sezonda takımı BİZ kuracağız’ başlıklı haberinin altına çok önemli açıklamalarda bulundu. Herkesten sabırlı olmalarını isteyen Yıldırım, kırmızı beyazlı taraftarlarla çok önemli bilgilerde paylaştı. 

SCOUT EKİBİ YENİLENECEK Mİ ?

Kırmızı beyazlı taraftarların, Sakaryaspor maçı sonrasında büyük tepki gösterdiği scout ekibiyle ilgili olarak, “Yeni bir scout ekibi var. Ekip olarak kurulacak. Eski sistem değişecek” diyerek bir anlamda mevcut ekibin tamamen değişeceği sinyalini verdi. Öte yandın geçen sene işin içinde olmadığını ancak yeni sezonla birlikte ekip olarak kolları sıvayacaklarını söyledi. 

İŞTE O MESAJ

Yılport Samsunsporlu taraftarların gönlünde taht kuran Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, twitter’dan yayınladığı mesajının tamamında şunları yazdı; Geçen sene ben işin içine girmemiştim. Ama artık bir yönetim kurulu ve yeni sportif direktör ve yeni bir scout ekibi var. Ekip olarak kurulacak. Eski sistem değişecek. Biraz sabırlı olun.”

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.