Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yücel Uyar: Oyun kalitemizi yükseltmeliyiz 

Samsunspor

Mücadele gücü olarak her geçen hafta bir önceki maça oranla daha iyi olduklarını belirten Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, "Şimdi birazda oyun kalitemizi artırmalıyız. Çünkü kaliteli bir oyuncu grubuna sahibiz. Ne zaman ki istenilen oyun kalitesini yakalarız o zaman net skorlarda elde edeceğiz" dedi. 

Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, mücadele gücü olarak her geçen hafta bir önceki maça oranla daha iyi olduklarını söyledi. Uyar, "Şimdi birazda oyun kalitemizi artırmalıyız. Çünkü kaliteli bir oyuncu grubuna sahibiz. Ankara Demirspor karşısında özellikle ilk 25 dakikalık sürede maçın kontrolü tamamen bizim elimizdeydi. Bu periyotta bir çok net pozisyonlar da bulduk ancak son haftalardaki gol kaçırma alışkanlığımız bu maçta da kendini gösterdi" dedi.

NET SKORLARDA GELECEK 

Oyun kalitelerini yükselttikleri taktirde net skorlarında geleceğine inandığını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik menajeri Yücel Uyar, "Makas giderek daralıyor. Rakiplerimizde artık zor kazanmaya başladı. Bu ligde her takım her takımı yenebilecek durumda. Samsunspor olarak maç maç ilerleyip sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Ankara Demirspor maçını geride bıraktık. Şimdi tüm konsantrasyonumuzu hafta sonu evimizde oynayacağımız İnegölspor maçına yapmalıyız" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.