Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yücel Uyar: Nokta  transferler  yapıyoruz

Samsunspor

Samsunspor teknik menajeri Uyar, "Takımımız bu sene inşallah şampiyonluğa koşarken Guido Koçer’in de bize katkısı olacağını düşünüyoruz. İnşallah herkesin keyif alacağı, iyi mücadele eden Samsunspor’u bu sene 25 bin kişiyle ‘dolu dolu izleriz’ diye düşünüyorum.

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, bu sene sayıdan çok kaliteye odaklandıklarını söyledi. Boluspor'dan Guido Koçer'in imzasında konuşan kırmızı beyazlı ekibin teknik menajeri Uyar, "Çünkü elimizde geçen seneden bir takımımız var. Önceki sezon 73 puan aldık ama şampiyon olamadık. Eksik yerlerdeki analizlerimizi iyi yaptık. Bu sene de nokta transferlerle takımımızı daha da güçlendirdik" dedi.  

İYİ ANALİZ YAPIYORUZ

Guido Koçer’in güçlerine güç katacağını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik menajeri Uyar, "Takımımız bu sene inşallah şampiyonluğa koşarken Guido Koçer’in de bize katkısı olacağını düşünüyoruz. İnşallah herkesin keyif alacağı, iyi mücadele eden Samsunspor’u bu sene 25 bin kişiyle ‘dolu dolu izleriz’ diye düşünüyorum. Guido Koçer’in de bu şampiyonluğa katkı sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.