Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Y.Samsunspor –Tarsus maçı Ne zaman hangi kanalda

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar,ligde yarın akşam (Cumartesi) sahasında Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşıyor. 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak müsabakada hakem Hasan Avcı düdük çalacak. Karşılaşma canli.samsunspor.org.tr adresinden şifreli olarak yayınlanacak. 

Samsunspor Haber – Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup’ta şampiyonluğun güçlü adayı Yılport Samsunspor, Cumartesi  günü (Yarın) sahasında Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya geliyor. 19 Mayıs Stadı’nda saat 19.00 da başlayacak zorlu puan mücadelesi öncesi kırmızı beyazlı ekipte, nefesler tutulmuş durumda. 

GERİ SAYIM BAŞLADI

Bugüne kadar ligde oynadığı 3 müsabakadan 2 galibiyet 1 de beraberlik çıkaran Yılport Samsunspor’da tek hedef galibiyet. Hakem Hasan Avcı’nın düdük çalacağı zorlu karşılaşmada kırmızı beyazlı ekipte, önemli bir eksik bulunmuyor. Canli.samsunspor.org.tr   adresinden şifreli olarak yayınlanacak. 

MAÇI GÜMÜŞBIÇAK ANLATACAK

İlk canlı yayın için Melih Gümüşbıçak ile anlaşan kırmızı beyazlı ekip, resmi sosyal paylaşım sitelerinden efsane gollerin efsane sesi olarak işaret ettiği Gümüşbıçak, kırmızı beyazlı ekibin yarın akşam oynanacak Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasının anlatımını yapacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.