Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Y.Samsunspor, 11 maç sonra A.Demir'e mağlup oldu... BAŞIN ÖNE EĞİLMESİN! 0-2

Samsunspor

Yılport Samsunspor, Adana Demirspor karşısında vasat bir oyun sergiledi. Hücumda son derece etkisiz bir görüntü veren kırmızı beyazlılar, 12.dakikada P.Dibba ve 80'de Emircan'ın gollerine engel olamadı. 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor, Adana Demirspor karşılaşmasında ilk devreyi 1-0 mağlup kapattı. 19 Mayıs Stadı'nda oynanan müsabakaya istediği gibi başlayamayan özellikle savunmada dağınık bir görüntü sergileyen kırmızı beyazlılar, rakibin hızlı hücumları karşısında oldukça zorlandı. Konuk takım 12.dakikada P.Dibba'nın golüyle skor avantajını eline geçirdi ve soyunma odasına 1-0 önde girdi. 

SAMSUN BİR İYİ İKİ KÖTÜ 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de görüntü değişmedi. Yine savunmada ve orta alanda etkisiz kalan kırmızı beyazlılar, ileri uçtaki arkadaşlarına top taşıyamayınca Samsunspor adına kısır bir mücadele geçti. Kırmızı beyazlılar, ilk ciddi atağını 64.dakikada Erkam ile yakaladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ikinci devrede yaptığı oyuncu değişiklikleri de sonuç vermeyince konuk takım Emircan'ın 80'de attığı golle sahadan 2-0 galip ayrıldı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.