Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yönetimden 'Protokol Tribünü'  protestosu 

Samsunspor

Samsunspor yönetimi,  19 Mayıs Stadyumu'nda bu sezon oynanan müsabakalarda protokol tribününde kulüple alakası olmayan kişilerin varlığından şikayetçi. Samsunspor yönetiminin, aldığı karar doğrultusunda bundan böyle protokol tribününde maç seyretmeyeceği öğrenildi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor yönetiminden 'protokol tribünü' protestosu. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda bu sezon oynanan müsabakalarda protokol tribününde kulüple alakası olmayan kişilerin varlığından şikayetçi olan yönetim kurulu üyelerinin, aldıkları karar doğrultusunda protokol tribününde maç seyretmeyecekleri öğrenildi. Spor kamuoyunun da dikkatini çeken bu gelişme sonrası gözler Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne çevrildi. 

BİR AN ÖNCE ÇÖZÜM BULUNMALI

Dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında bu konuyla görüş alış verişinde de bulunuldu. Samsunspor Kulübü'nün bu hafta içinde protokol tribününe girişler konusunda Gençlik Spor İl Müdürü yetkilileriyle bir araya gelecek ve sorunun çözümlenmesi talebinde bulunacak. Öte yandan yönetim kurulu yaptığı toplantıda geçmiş yönetimlerle ilgili yaşanan gelişmelerle ilgili de çalışmalar başlatacağı öğrenildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.