Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yönetim Kurulu kararını verdi! Hüseyin Eroğlu ile devam mı?

Samsunspor

Hafta sonu oynanacak zorlu Gaziantepspor karşılaşmasında takımın başında sahaya çıkacak teknik direktör Eroğlu'nun bu maçta alacağı sonuç belki de takımdaki kaderini belirleyecek.

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Ligi'nde sezona kötü bir başlangıç yapan ve oynadığı 5 maçta 4 mağlubiyet, 1 beraberlik elde eden Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun geleceği tartışılmaya başlandı. Son oynanan Antalyaspor karşılaşmasında sergilenen kötü futbol ve beraberinde alınan 2-0'lık mağlubiyet camiada moralleri bozdu. Kırmızı beyazlı taraftarlar, sosyal medya üzerinden teknik direktör Eroğlu'na istifa çağrısında bulunurken; gözler Başkan Yüksel Yıldırım'a çevrildi. 

G.ANTEP MAÇINDA TAKIMIN BAŞANDI 

Antalyaspor maçı sonrasında teknik direktör konusunda bazı isimler ortaya atılsa da kırmızı beyazlı ekipte yönetimin kararı Hüseyin Eroğlu ile yola devam etmek oldu. Hafta sonu oynanacak zorlu Gaziantepspor karşılaşmasında da takımın başında sahaya çıkacak teknik direktör Eroğlu'nun bu maçta alacağı sonuç belki de takımdaki kaderini belirleyecek. Yarın basın mensuplarıyla bir araya gelecek teknik direktör Hüseyin Hoca, ilk 5 maçlık periyodu ve kötü gidişin nedenlerini anlatacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.