Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yolunda ölünecek  şampiyonluklara  selam olsun! Karıncaya sormuşlar 'Nereye gidiyorsun ? ... 

Samsunspor

Başkan Yüksel Yıldırım, şampiyonluk inancını kısa bir hikaye ile dile getirdi. Yıldırım'ın twitter hesabından paylaştığı 'uğurunda ölünecek şampiyonluklara selam olsun' mesajı taraftarları yeni sezon öncesinde iyiden iyiye heyacanlandırdı. 

 Yılport Samsunspor Futbol Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medya hesabından öyle bir hikaye paylaştı ki; kırmızı beyazlı taraftarların gönlünde bir kez daha taht kurdu. Şampiyonluk inancını bir hikaye ile anlatan Başkan Yıldırım, twitter hesabından şu kısa hikayeyi yayınladı; Karıncaya sormuşlar: "Nereye gidiyorsun?" "Samsun'a dostlarıma bu sezon ki şampiyonluğu görmeye" demiş. "Bu bacaklarla zor" demişler. Karınca: "Olsun, varamasam da yolunda ölürüm" demiş. Yolunda ölünecek Samsun'a, Samsunspor'a, Dostlara ve Şampiyonluklara selam olsun!"

TARAFTARDAN  YILDIRIM'A  DUYGUSAL MESAJ

Kırmızı beyazlı taraftarlar da karınca hikeyesinin altına Başkan Yıldırım'a destek mesajlarıyla katkıda bulundu. Samsunsporlu bir taraftar ise Başkan Yıldırım'ın 'karınca' hikayesine şu şekilde yanıt verdi; Hiç görmediğin dostların var baba Samsunda! Belki de hiç görüp tanışamaycaksın! Ama onlar Seni hep hayırla yad edecek! Adın geçince gururlanacaklar.
Dostun olmak duygusu bile bizi sana bağladı! Saygılar. Büyüksün."

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.