Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yolun açık olsun Taner Taşkın

Samsunspor

Dün alınan Gümüşhanespor galibiyetinin ardından görevinden ayrılan Teknik Direktör Taner Taşkın, bugün Nuri Asan Tesisleri’nden uğurlandı.

Yılport Samsunspor'da teknik direktör Taner Taşkın bu sabah kulüp personeli ve futbolcularıyla vedalaşarak Samsun'dan ayrıldı. Ligin 19'ncu haftasında oynanan ve 2-1 kazanılan Gümüşhanespor karşılaşması sonrasında Kulüp Başkanı İsmail Uyanık ile özel bir görüşme yapan Taner Taşkın, bu dakikadan sonra takıma faydalı olamayacağını söylemesi üzerine ayrılma kararı aldığını söyledi. Bunun üzerine Başkan Uyanık'ta Taner Hoca'nın bu kararına saygı duyduğnu söyleyerek istifasını kabul etti. 

OYUNCULARI YOLCU ETTİ

Teknik Direktör Taner Taşkın, bugün tesislerden vedalaşarak ayrıldı.Dün alınan Gümüşhanespor galibiyetinin ardından görevinden ayrılan Teknik Direktör Taner Taşkın, bugün Nuri Asan Tesisleri’nden uğurlandı. Başkanımız İsmail Uyanık, Genel Menajer Mustafa Aztopal, Teknik Menajer Yücel Uyar ve Basın Sözcüsü Suat Çakır ile görüşerek tesislerden ayrılan Taner Taşkın, soyunma odasında da oyuncularla tek tek tokalaşarak vedalaştı.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.