Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yine yeni yeniden... Ve Hasan idmana çıktı 

Samsunspor

Sezon içinde yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle takımdan ayrılmak istediğini yönetime ve teknik direktör Fuat Çapa belirtmiş olan Hasan Kılıç'ın kararı başkan Yüksel Yıldırım ile yaptığı görüşmenin ardından değişti. Yeniden takıma katılan kırmızı beyazlı oyuncunun, bugünkü antrenmanda oldukça hırslı ve istekli görüntü sergiledi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da bir süredir gündemi meşgul eden Hasan Kılıç konusunda mutlu son yaşandı.  Sezon içinde yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle takımdan ayrılmak istediğini yönetime ve teknik direktör Fuat Çapa belirtmiş olan Hasan Kılıç'ın kararı başkan Yüksel Yıldırım ile yaptığı görüşmenin ardından değişti. Yeniden takıma katılan kırmızı beyazlı oyuncunun, bugünkü antrenmanda oldukça hırslı ve istekli görüntü vermesi camiada yüzleri güldürdü. 

MORALLER YERİNDE 

Bu gelişme karşısında taraftarlarda rahat bir nefes alırken; teknik direktör Fuat Çapa'nın antrenman öncesinde Hasan Kılıç ile özel bir görüşme yaptığıda gelen bilgiler arasındaydı. Ligin ikinci devresine daha güçlü bir başlangıç için Antalya'da kampa giren kırmızı beyazlı ekipte, Hasan Kılıç'ın ligin kalan bölümünde takımına nasıl bir katkı sağlayacağı ise şimdiden büyük bir merak konusu oldu. Kırmızı beyazlı taraftarlar, sosyal medya aracılığıyla Hasan'a 'yeniden takıma hoş geldin' mesajı göndererek oyuncularına sahip çıktılar. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.