Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yılport Samsunspor'da işler yolunda gitmiyor... NELER OLUYOR ?

Samsunspor

Son haftalarda saha içindeki ciddiyetsizlik ve disiplinsizliğin sonucu olarak kaybedilen ve telafisi çok güç olan puan kayıpları yaşanmaya başladı ki artık Samsunspor'un kalan 7 maçın 7'sini de kazanması şart oldu.  

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor'da işler yolunda gitmiyor. 34 haftalık uzun maratonun sonuna gelindiği bu dönemde takımdaki genel performans düşüklüğüne, psikolojik etkenlerde eklenince ortaya hiçte hoş olmayan durumlar çıkmaya başladı. Özellikle son haftalarda saha içindeki ciddiyetsizlik ve disiplinsizliğin sonucu olarak kaybedilen ve telafisi çok güç olan puan kayıpları yaşanmaya başladı ki artık Samsunspor'un kalan 7 maçın 7'sini de kazanması şart oldu.  

NASIL BİR PLANLAMA YAPILACAK

Son iki maçta 5 kırmızı kart gören Yılport Samsunspor, son 4 maçında ise galibiyet yüzü görmedi. Ama tüm olumsuzluklara rağmen kırmızı beyazıl ekibin sıralamadaki yeri değişmedi. Şimdi gözler Başkan Yüksel Yıldırım ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a çevrildi. Bu ikilinin önümüzdeki günlerde bir araya gelip son 7 hafta için yeni bir planlama yapacağı tahmin ediliyor. Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım'ın teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı dinledikten sonra hayata geçireceklerini kamuoyuna açıklaması bekleniyor. 

KIRMIZI KARTLARA CEZA YOLDA

Başkan Yüksel Yıldırım'ın Altınordu ve son oynanan GZT Giresunspor karşılaşmalarında kırmızı kart görerek takımlarını zor durumda bırakan oyuncularla ilgili uygulayacağı ceza yaptırımıyla ilgili nihai kararını ise bugünlerde vermesi bekleniyor. Şimdilerde herkes bu oyuncuların nasıl bir cezai yaptırım uygulanacağı merak ediliyor. Hatırlanacağı üzere Başkan Yıldırım, bu oyuncuların cezalarının GZT Giresun maçının ardından kesileceğini söylemişti. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.