Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yılmaz Vural TFF’ye şikayet edilecek 

Samsunspor

Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, teknik direktör Yılmaz Vural’ı ‘Eskişehir’e gitmemi federasyondan istediler’ şeklinde açıklamasından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu’na şikayet edecek. 

Samsunspor Haber – Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, teknik direktör Yılmaz Vural’ın ‘Eskişehir’e gitmemi federasyondan istediler’ şeklindeki açıklamasını güzel bir algı mühendisliği olarak yorumladıklarını söyledi. Karayılmaz konuyu Türkiye Futbol Federasyonu’na taşıyacaklarını ve Yılmaz Hoca hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

ALGI MÜHENDİSLİĞİ YAPIYOR

Yılmaz Vural’ın yılların tecrübesi bir futbol teknik direktörü olduğunu ifade eden Başkan Karayılmaz, “Kendisine sormak istiyorum; Size federasyondan Eskişehirspor’un küme düşmeyeceğini kim söyledi. Sanırım hocamız yitirmiş olduğu değerini böyle algı mühendisliği sayesinde geri kazanmak istiyor. Bizce hocamız artık bu işlerden vazgeçsin” dedi.

YILDIRIM DEMİRÖREN’E SESLENDİ

Samsunspor Başkanı Karayılmaz sözlerini şöyle tamamladı; Buradan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’e sesleniyorum; Değerli başkanım, Yılmaz Vural hocamızın söyledikleriyle ilgili bir işlem yapacak mısınız ? Sizin adaletinize sığınıyoruz. Çünkü geçirdiğimiz şu zor günlerde hayatını kağıt toplayarak kazanan sembol kişilik Kibar Amcanın 550 TL ile bağışta bulunduğu bir kulübü yaşatmaya çalışıyoruz.

SAMSUN HALKINDAN ÖZÜR DİLEMELİ

Bu konuda federasyonumuzla da bu işin akabinde yazışmalarımızı yapacağız. Yılmaz hocamızı Samsunspor ve Samsun halkından özür dilemeye davet ediyorum. Herkes haddini aşan demeçlerden uzak durmalı. Hatta bin düşünüp bir hareket edip söz söylemeliyiz çünkü karşımızda ki insanları yaralayabiliriz.”

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.