Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yılmaz Özeren Samsunspor'da 

Samsunspor

Zonguldak Kömürspor'dan Onur Eriş ve Erbaasporlu genç kaleci Nurullah Aslan'ı renklerine katan Yılport Samsunspor'un son transferi Hatayspor'un tecrübeli orta sahası oyuncusu Yılmaz Özeren oldu. Başarılı futbolcunun yarın Samsun'a geleceği öğrenildi. 

Samsunspor yönetimi, Yılmaz Özeren ile geçtiğimiz günlerde Samsun'da özel olarak görüşüp prensip anlaşmasına varmıştı. Başarılı orta saha oyuncusu Samsun'dan ayrıldıktan sonra Hatay'a giderek kulübüyle ilgili işlemlerini tamamladı ve bugün bu transferde mutlu sonla noktalandı.  Kırmızı beyazlı ekipte devre arası transfer edilen oyuncusu sayısı da üçe yükseldi. Hatırlanacağı üzere 
Zonguldak Kömürspor'dan Onur Eriş ve Erbaasporlu genç kaleci Nurullah Aslan'ı renklerine katan kırmızı beyazlılar, bugünde Hatay'dan Yılmaz'ı kesin olarak renklerine kattı. Başarılı oyuncunun yarın Samsun'da olacağı öğrenildi. 


YILMAZ ÖZEREN KİMDİR? 

Bu sezon Hatayspor formasıyla TFF 1. Ligi'nde 16 resmi maça çıkan 30 yaşındaki oyuncu 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Başarılı futbolcu 16 maçın 11'inde ilk 11'deydi. Kariyerine İzmirspor'da başlayan Konak doğumlu futbolcu, sırasıyla Narlıdere, Gaziosmanpaşa, Evkur Yeni Malatya, Büyükçekmece Tepecik, İnegöl, Nazilli ve Hatayspor'da forma giydi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.