Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım, yeni sezon hazırlıkları için Haziran ayını işaret etti  Hazır mıyız  başlıyoruz 

Samsunspor

Twitter hesabından bir takipçisinin, 'Başkanım ses var, soğumuyor acımız sen konuşmadan. Ne diyorsan uyar, kafana göre'. mesajına yanıt olarak kırmızı beyazlı ekibin başkanı Yüksel Yıldırım, "Başkanı takip etmeye devam edin lütfen. Kısa bir Reklam arası aldık... Haziran başında yeni bir beyaz sayfa açıyoruz" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, yeni sezon hazırlıklarının Haziran ayınının ilk haftasında başlayacağını söyledi. Süper Lig umutlarını play off yarı finalde Altınordu'ya mağlup olarak yitiren kırmızı beyazlı ekipte, camia da büyük mateme neden olurken; Başkan Yüksel Yıldırım'ın sosyal medya hesabından bu mesajı taraftarları biraz olsun kendine getirdi. 

BEYAZ BİR SAYFA AÇIYORUZ

Twitter hesabından bir takipçisinin, 'Başkanım ses var, soğumuyor acımız sen konuşmadan. Ne diyorsan uyar, kafana göre'. mesajına yanıt olarak kırmızı beyazlı ekibin başkanı Yüksel Yıldırım, "Başkanı takip etmeye devam edin lütfen. Kısa bir Reklam arası aldık... Haziran başında yeni bir beyaz sayfa açarak gelecek sezonun transfer ve yönetim çalışmalarına başlıyoruz" diyerek yanıt verdi. 

Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.