Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım ve Buz bir araya geldi! İstanbul'da büyük zirve 

Samsunspor

Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ve teknik direktör İrfan Buz geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir araya geldiği iddia edildi. İkilinin yeni sezonla ilgili fikir alış verişinde bulunduğu tahmin ediliyor. 

Samsunspor Haber - Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ve teknik direktör İrfan Buz geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir araya geldiği iddia edildi. İkilinin yeni sezonla ilgili fikir alış verişinde bulunduğu tahmin edilirken kırmızı beyazlı ekibin çiçeği burnunda teknik direktörü Buz'un hafta sonuna kadar Samsun'da olması bekleniyor. Samsunspor yönetimi de bu arada teknik direktör İsmet Taşdemir ile yaşadığı tazminat krizini çözmek için büyük bir mücadele veriyor. 

YÜKSEL YILDIRIM:ŞAMPİYON OLACAĞIZ 

Bir kaç gün içinde Taşdemir ile yolların ayrılması beklenirken: kırmızı beyazlı ekibin daha sonraki süreçte yeni teknik direktörü İrfan Buz ile resmi sözleşme imzalayacağı ve bir an önce kadronun yeniden güncellenmesi için yeni hocasına tam yetki vereceği iddia edildi. Samsunspor A.Ş'nin en büyük ortağı Yüksel Yıldırım, twitter hesabından kırmızı beyazlı ekibin Ramazan Bayramı'nı da yayınladığı mesajla kutladı. Yıldırım, "Sevgili Samsunsporlular hepinizin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum ve hepinize daha nice mutlu, huzurlu, sağlıklı ve Kırmızı-Beyazlı güzel bayramlar diliyorum. Yükseliş sezonunda inşallah şampiyon biz olacağız. Sevgilerle' ifadelerine yer verdi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.