Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım: Transfer yasağının ertelenmesi kaosa yol açtı, sevinelim mi üzülelim mi bilemedim

Samsunspor

Samsunhaber.com'da yayınlanan Spor Saati programının konuğu olan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Transfer yasağının ertelenmesini duyurmak istemedik. Şu an bir kaos ortamındayız" ifadelerini kullandı. 

Özgür Kalanbak ile Spor Saati programında transfer yasağının ertlenmesi kararı ile ilgili flaş açıklamalarda bulunan Başkan Yıldırım şu sözlere yer verdi:

"Transfer yapabileceğimiz haberinin takım içinde oyuncuların motivasyonunu bozacağını düşündüğümüz için bir ara açıklamak istemedik. Zira menajerler kapımızda bekliyor. Herkes aramaya başladı. Bir anda güzel giden tempomuz sekteye uğradı. Şu an bir kaos ortamındayız."

HABERİ DUYURMAK İSTEMEDİK

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, transfer tahtasının açıldığını Sivasspor maçı öncesinde öğrendiklerini ancak kamuoyuna açıklamak istemediklerini söyledi. Bunun nedeni olarak; takımın yakaladığı pozitif havayı gösteren Başkan Yıldırım, "Federal mahkeme FIFA'ya Samsunspor'un dosyasını yeniden inceleneceğini bildirince yürütmeyi durdurma kararı alındı. Hal böyle olunca tahtamızın açıldığı haberi de TFF'ye düştü. Burayı takip eden gazeteciler haberi duyurunca biz de konuyu açıklamak zorunda kaldık. Aslında biz bu haberi duyurmak istemedik" dedi. 

TRANSFER YAPMAK ZORUNDA DEĞİLİZ 

Başkan Yıldırım, "Transfer yapabileceğimiz haberinin takım içinde oyuncuların motivasyonunu bozacağını düşündük. Zira menajerler kapımızda bekliyor. Herkes aramaya başladı. Bir anda güzel giden tempomuz sekteye uğradı. Şu an bir kaos ortamındayız. Yönetim olarak bu durumun takımımızı olumsuz etkilemesi için elimizden geleni yapacağız. Elbette transfer yapacağız. Yapmakta istiyoruz ama zorunlu bir durumumuz da yok. Yoğurdu üfleyerek yiyeceğiz" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.