Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım son noktayı koydu! 20 Ocak Anıtı mabedimize yapılacak 

Samsunspor

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, '20 Ocak Futbol Şehitleri Anıtı'nın 19 Mayıs Stadı'nın en güzel yerine yapılacağını duyurdu. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, Samsunspor Kulübü Derneği tarafından yapılması planlanan '20 Ocak Futbol Şehitleri' anıtının yeri konusunda son kararını verdi. Başkan Yüksel Yıldırım'ın daha önce de belirttiği gibi Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nun en güzel yerine yapılacak anıt için gerekli ön hazırlıkların hızlı bir şekilde başlatıldığı öğrenildi.  

İZİN ALINMASI GEREKİYOR

Eksiklikleri tamamlanacak proje sosnrası kırmızı beyazlı yönetim harekete geçecek. Anıtın yeri noktasında tartışmalara noktayı koyan Başkan Yıldırım, ''Bir Batıpark, bir tesisler diyorlar. Biz bu özel anıtımızı, Samsun Valiliğimizden ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden alınacak izinler sonrası mabedimiz olan Samsun 19 Mayıs Stadyumu'na yapacağız'' diye konuştu. 

ÖN PLANDA OLACAK

Özellikle Süper Ligde Yılport Samsunspor'un farklı bir yeri olacağını belirten Yıldırım, ''Futbol şehitlerimizin büstü özellikle üst liglerde stadımız önünde daha çok ön plana çıkacak. Taraftarlarımız futbol şehitlerimiz önünde hatıra fotoğrafı çektirecek, bilmeyenler geçmişimizi öğrenecek. Yaygın medya ve rakiplerimiz değerlerimize sahip çıktığımızı daha iyi görecek''dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.