Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım, "Portekiz, İtalya ve İspanyadan Nurullah'ın takip edenler var"

Samsunspor

Katıldığı bir radyo programında genç kalecinin, Süper Lig'den taliplileri olduğu konusunda ki bir soruya Başkan Yıldırım,  ''Nurullah'ı bizi Süper Lig'e taşımadan, gelişimini tamamlamadan satmayacağız." dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, kaleci Nurullah Aslan ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Katıldığı bir radyo programında genç kalecinin, Süper Lig'den taliplileri olduğu konusunda ki bir soruya Başkan Yıldırım,  ''Nurullah'ı bizi Süper Lig'e taşımadan, gelişimini tamamlamadan satmayacağız." dedi. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım,  "Nurullah bizim mukavelesi devam eden oyuncularımızdan. İnşallah Süper Lig'de de bizimle olacak" diye konuştu. 

MUKAVELESİ DEVAM EDİYOR 

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, konuyla ilgili olarak şunları söyledi; ''Nurullah'ı bizi Süper Lig'e taşımadan, gelişimini tamamlamadan satmayacağız. Kalemizi Süper Lig’de Nurullah koruyacak. Sözleşmesi gereği en az 2 sene daha bizimle. Portekiz, İtalya ve İspanya'dan Nurullah'ın gelişimini takip edenler var''. Yılport Samsunspor'un başarılı kalecisi, kariyerinde ilk kez yer aldığı TFF Birinci Lig'de takımıyla şu ana kadar oynanan 9 maçın 9'unda da sahaya ilk 11 de çıktı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.