Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım müjdeyi verdi 

Samsunspor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın 'forvetler yola çıktı geliyor' mesajı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Şimdi herkes anlaşma sağlanan oyuncunun kim olduğunu merak etmeye başladı. 


Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın 'forvetler yolda geliyor' mesajı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Uzun süredir büyük bir gizlilikle yürütülen golcü transferinde kırmızı beyazlı ekibin mutlu sona ulaştığı tahmin edilirken; şimdi anlaşma sağlanan oyuncunun kim olduğu ve ne zaman takıma katılacağı merak edilmeye başlandı. Kırmızı beyazlı taraftarlar, bu gelişmenin ardından Başkan Yıldırım'a tebrik mesajları atmayı da ihmal etmediler. 

KİM BU OYUNCU ? 

Pazartesi veya en geç salı günü anlaşma sağlanan forvetin Samsun'a gelerek kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı atacağı tahmin ediliyor. Öte yandan Samsunspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak'ın Samsun'da yapılacak çalışmalar öncesinde takımda ciddi oranda bir eleme yapacağı ve kadroyu ideal sayıya düşüreceği ifade edildi. Bu konuda teknik ekibin yoğun bir mesai harcadığı ise gelen bilgiler arasında.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.