Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım, "Lütfen kimse bana Rodallega için yazmasın" dedi... 200 Bin Euro'ya oynarsa gelsin 

Samsunspor

Başkan Yıldırım, katıldığı bir radyo programında yıldız isimin menajerlerine geçen yıldan çok kızgın olduğunu ifade etti.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Rodallega konusunda son kez konuştu. Özellikle taraftarların alınması konusunda kendisine sosyal medya üzerinden mesajlar yolladığını söyleyen Başkan Yıldırım, katıldığı bir radyo programında yıldız isimin menajerlerine geçen yıldan çok kızgın olduğunu ifade etti. 

MENAJERLERİNE KIZGINIM 

Rodallega konusuna değinen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Lütfen kimse bana Rodallega için yazmasın. Geçen seneden menajerlerine kızgınım. Geçen yıl 1 buçuk milyondan başlayıp 800 bin Euro’ya kadar inenler, bugün 600 bin Euro çekiyor. Samsunspor’un böyle bir parası yok. Gelir 200 bin Euro’yu kabul ederse oynar" dedi. 

BU YIL LİG, SÜPER LİG AYARINDA

Yıldırım, "Taraftarlarımız bu sene merak etmesinler. Mütevazi bir şekilde oynayacağız. Önceden böyle büyük sesler çıkarmak istemiyorum. Manisaspor, Eyüpspor, Kocaelispor biz 1’inciyiz, 2. kim olacak diyorlar. Gençlerbirliği, Ankaragücü, Erzurumspor, Bursaspor, Altınordu, Samsunspor var. Bu yıl Süper Lig gibi bir lig olacak. Ancak şunu asla unutmasınlar. Yüksel Yıldırım olduğu sürece her zaman iddialı olacağız" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.