Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım'ın Altınordu'daki gözdesi kim ? 

Samsunspor

Türkiye'de herkesin Altınordu'da beğendiği oyuncuların olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Başkan Yıldırım, "Altınordu Kulübü ile ilişkilerimiz olacak çünkü; vizyonumuz aynı her iki kulüpte gençlere önem veriyor. Başkan Özkan ile oturup bunları konuşacağım" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Altınordu'da çok beğendi iki oyuncu için İzmir temsilcisinin başkanı Mehmet Özkan ile görüşme yapacağını açıkladı. Türkiye'de herkesin Altınordu'da beğendiği oyuncuların olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Başkan Yıldırım, "Altınordu Kulübü ile ilişkilerimiz olacak çünkü; vizyonumuz aynı her iki kulüpte gençlere önem veriyor. Başkan Özkan ile oturup bunları konuşacağım" dedi. 

O İSİMLERİ BAŞKAN ÖZKAN'DAN İSTEYECEĞİM

İzmir ekibinde beğendim ve transfer etmek istediği iki oyuncunun olduğunu da sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Bu oyuncular için Altınordu Kulübü Başkan Mehmet Özkan ile görüşme talebinde bulunacağım.  Eğer Altınordu içinde uygunsa Samsunspor'a kazandırabiliriz bu isimleri. İleri de iş birliği yapabileceğimiz bir kulüp Altınordu" diye konuştu. 

ALTINORDU TEMİZ BİR KULÜP 

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Biz Altınordu'ya başarılar diliyoruz. Çünkü Altınordu temiz bir kulüp. Temiz kalmayı başardılar. Ama bizde öyleyiz. İki temiz kulübün; Türkiye'de herkesin gıpta ile baktığı iki güzide kulübün mücadelesi olacak. İyi olan finale çıkacak. Biz istiyoruzki; iki maçı da alalım" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.