Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım: Hikayemiz asıl şimdi başlıyor! Samsunspor 55 yaşında ...

Samsunspor

Başkanı Yüksel Yıldırım, 55'nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 'Samsunspor'umuzun hikayesi asıl şimdi başlıyor' diyerek sözlerine başlayan Başkan Yıldırım, "55'nci yılımızda daha büyük hedeflerin başarıların ve zaferlerin altına taraftarlarımızla birlikte imzamızı atacağız" diye konuştu. . 

Samsunspor Haber - Türk futbol tarihine başarılarıyla ve yetiştirdiği yıldız isimlerle damga vuran Samsunspor 55 yaşında. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 'Samsunspor'umuzun hikayesi asıl şimdi başlıyor' diyerek sözlerine başlayan Başkan Yıldırım, "55'nci yılımızda daha büyük hedeflerin başarıların ve zaferlerin altına taraftarlarımızla birlikte imzamızı atacağız" diye konuştu. . 

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ 

30 Haziran 1965 yılında kurulan ve günümüze kadar onurlu duruşundan ödün vermeyen Samsunspor'da bugün birçok etkinlik yapılacak. Kırmızı beyazlı taraftarlar, saat 20.55'te meydanlar ve sokaklarda aynı anda meşaleler yakacak. Samsunspor yönetim kurulu da aldığı bir kararla tesislerden tüm şehire havai fişek gösterisi yapacak. Tüm Türkiye yine Samsnuspor'un şovunu izleyecek. 

Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.