Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım 'forvet' transferi konusunda açıklama yaptı

Samsunspor

Başkanı Yıldırım, "İstediğimiz ve anlaştığımız golcüler şu anda ya Şampiyonlar Ligi ya da Avrupa Ligi elemelerinde oynuyor ve goller atıyorlar. Fiyatları arttı ve talepleri çoğaldı. O nedenle 7/24 çalışıyoruz. Bize güvenin" dedi.  

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Futbol Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, taraftarlarından özellikle golcü transferin konusunda kendilerine güvenmelerini istedi. Çok iyi bir santrafor almayı istediklerini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "İstediğimiz ve anlaştığımız golcüler şu anda ya Şampiyonlar Ligi ya da Avrupa Ligi elemelerinde oynuyor ve goller atıyorlar. Fiyatları arttı ve talepleri çoğaldı. O nedenle 7/24 çalışıyoruz. Bize güvenin" dedi.  

EN İYİSİNİ ALACAĞIZ 

Transfer için önlerinde zaman olduğunu ve hata yapmamak için ince eleyip sık dokuduklarını bir kez daha dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Taraftarlarımız biraz daha sabretsin. Samsunspor'u bir üst lige çıkaracak kaliteli bir kadro kurmak için ekibimle beraber yoğun olarak çalışıyoruz. İnşallah çok kısa sürede eksik ve olmazsa olmaz bölgelere en iyi isimleri mutlaka alacağız" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.