Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım; Erken mağlubiyet bizi kendimize getirir "Moral bozmak yok "

Samsunspor

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Mağlubiyet beklemiyorduk, en az bir puan alırız diyorduk, olmadı. Ama moralimizi bozmayacağız, yeni transferle daha iyi olacağız" dedi 

Samsunspor Haber - Kocaelispor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulunan Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, "Balıkesirspor transfer tahtasını açamamış bir takım, Kocaelispor ise inanılmaz bir transfer yapmış takım. Şampiyonluğa oynayan bir takım. Aradaki fark bu. İki maç aynı değerlendirmek yanlış olur" dedi. NET GOLLER KAÇIRDIK Başkan Yüksel Yıldırım; "Bu karşılaşma öncesinde 2 maçta 1 puan aldılar. Bu maç onlar için dönüm noktasıydı. İyi bir takıma karşı yüzde 65 top bizdeydi. 2 tane ciddi pozisyon buldular. Kubilay'ın direkten dönen topu, diğeri de gol oldu zaten. Bizim de çok pozisyonumuz yok ama var bir kaç tane net atamadığımız goller var" diye konuştu. 

MORAL BOZMAK YOK 

"Ne hocamız ne de ben, bu sonucu beklemiyorduk" diyen Yıldırım, şöyle konuştu; "Beraberlik en kötü sonuç olarak bekliyorduk. Futbol böyle, sahada kötü sürprizler olabiliyor. Erken mağlubiyet bizi kendimize getirir. Fofana, Diomande ve Alen Melunoviç kadroya girecek. Bu takım düzelir. Biz asla moralimizi bozmayacağız. İyi bir takımız, güveniyorum."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.