Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım En büyük hayalini açıkladı: Şampiyonlar Ligi Neden Olmasın ? 

Samsunspor

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un 'CESUR YÜREK' başkanı Yüksel Yıldırım, Skorbox tv de katıldığı söyleşine kırmızı beyazlı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Her platformda Samsunspor'u Türkiye'nin Barcelonası yapacağını dile getiren Başkan Yıldırım, 'En Büyük Hayaliniz ve En Büyük Projeniz Nedir ?' sorusuna bakın nasıl bir cevap verdi; 

SÖZ VERİYORUM

Söz konusu Samsunspor olduğunda; benim çok büyük hayallerim çok büyük projelerim var. Önce Süper Lig'e çıkmak ve burada kalıcı olmak. Samsunspor artık asansör takım olmayacak. Samsunspor'da başkan olarak kaldığım süre zarfında; söz veriyorum Samsunspor şampiyonluğa oynayan, Avrupa Kupalarına gitmeyi hedefleyen, Türkiye'de ilk 5 takım arasında olmak için çalışacak. 

ADIM ADIM GİDECEĞİZ 

Samsunspor'a şampiyonluklar yaşatmak istiyorum. Avrupa Kupaları, hatta ve hatta Şampiyonlar Ligi'nde yer almak istiyoruz. Samsun'a tanınmış yabancı takımları getirmek istiyoruz. Samsunspor'un ve Samsun'un marka değerini yükseltmek aynı zamanda şehir ekonomisine de bir nebze can katmak istiyoruz. Ben Samsunspor sevgisiyle büyümüş birisiyim. Samsunspor'u Türkiye'nin Barcelona'sı yapmak istiyorum." 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.