Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

YILDIRIM:  DÜRÜSTLÜK BİZİM  DNA'MIZDA VAR 

Samsunspor

Kulüp başkanı Yüksel Yıldırım, twitter hesabından 'Lütfen bize kimse dürüstlük dersi vermesin artık', 'Dürüstlük bizim DNA'mızda' mesajıyla birlikte yine dürstlük içeren bazı anlamlı sözler paylaştı. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, yine gündem yaratacak bir paylaşıma daha imza attı. Son dönümde yine sosyal medya üzerinden kendisiyle ilgili yapılan yorumlar ve paylaşımlara karşılık olarak bazı sözler paylaştı. Kulüp başkanı Yüksel Yıldırım, twitter hesabından 'Lütfen bize kimse dürüstlük dersi vermesin artık', 'Dürüstlük bizim DNA'mızda' mesajıyla birlikte yine dürstlük içeren bazı anlamlı sözler paylaştı. İşte Başkan Yıldırım'ın o paylaşımları; 'Biz kimseyi yarı yolda bırakmadık', 'Dürüst olmaktan korkma, kaybedeceğin en fazla yanlış insanlar olur', 'Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz', 'Dürüst olduğun için kaybedebilirsin ama yalan söyleyip utanmaktan iyidir'.

HAKEMLERE GÜVENİM KALMADI

Hatırlanacağı üzere kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, Bereket Sigorta Ümraniyespor maçının ardından Türk futbolu ve hakemleriyle ilgili yine ses getirecek bir paylaşımda bulunmuş ve büyük yahkı uyandırmıştı. Yüksel Yıldırım, son haftalarda yaşanan hakem hatalarına tepki göstererek şunları yazmıştı; “Artık her maçımızda hakem komedisi seyretmekten utanıyorum. MHK'nin devamlı mazereti var. Bu nasıl bir adalet ve şeffaflık? Artık MHK'ye olan inancımı ve güvenimi kaybettim. Türk futbolunun başı sağ olsun. Boşuna zaman ve para harcıyoruz. Türkiye'de kulüp başkanlığı aptallık”.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.