Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım, Duhan Aksu transferi hakkında konuştu! "Futbolda  yeni numaralar  öğreniyoruz"

Samsunspor

Başkan Yıldırım, "Ummadık taş baş yararmış. Beklenmedik gelişmeler oldu. Önemli değil. Futboldaki yeni mi eski mi ama olmayacak talepleri ve numaraları öğreniyoruz. Öğrenmenin yaşı Yok derler" diye konuştu. 

Yılport Samsunspor FK Başkanı Yüksel Yıldırım, İstanbulspor'dan transfer etmek istedikleri sol bek Duhan Aksu olayı ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım sosyal medya üzerinden taraftarlarla yaptığı sohbette şu ifadelere yer verdi; "Ummadık taş baş yararmış. Beklenmedik gelişmeler oldu. Önemli değil. Futboldaki yeni mi eski mi ama olmayacak talepleri ve numaraları öğreniyoruz. Öğrenmenin yaşı Yok derler" dedi. 

SOL BEKTE YAŞA BAKMIYORUZ

İstanbulspor Kulübü'nün kabul edilemeyecek şartlarla kendilerine dönüş yaptığını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, "Türkiye'de yerli Sol bek pek yok. O nedenle Sol bekte yaşa bakmıyoruz. Kaliteli olsun yeter" diye konuştu. Kırmızı beyazlı taraftarlarda yine twitter üzerinden başkanları Yıldırım'a olan sevgilerini dile getirdiler. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.