Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım'dan Kevin Boli itirafı

Samsunspor

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, bir taraftarın Boli defteri kapandı mı ? sorusuna; 'Beklemede, ama çok zor ve imkansız gibi' diyerek transferin çıkmaza girdiğini ortaya koydu. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor’un prensip anlaşmasına vardığı stoper Kevin Boli’nin kulübü, CFR Cluj ile arasındaki sorun çözülecek gibi durmuyor. Bir süredir hem Boli hem de kırmızı beyazlı yönetim, krizi aşmak adına yoğun bir çaba ortaya koymasına rağmen Cluj takımı bir türlü geri adım atmadı. Başarılı savunma oyuncusu için Çin Kulübü GZ Hengfeng'e bu yaz 400-500 bin Euro civarında satın alma opsiyonu ödemelerinden dolayı transferin çıkmaza girdiği biliniyordu.  

SORUNLAR AŞILAMIYOR 

Kırmızı beyazlı bir taraftarın sosyal medya üzerinden Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım'a Boli transferiyle ilgili ilginç bir soru sordu. Taraftarın, 'Boli defteri kapandı mı?' sorusuna ise kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, 'Beklemede, ama çok zor ve imkansız gibi' diyerek transferin çıkmaza girdiğini ortaya koydu. Gelinen bu noktanın ardından kırmızı beyazlı ekibin Boli den büyük ölçüde vazgeçtiği ve alternatif isimlere yöneldiği öne sürüldü. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.