Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım'dan Enes itirafı 

Samsunspor

Başkan Yıldırım, "Ben Samsunspor'a başkan olduğumda bana dediler ki; Enes diye bir oyuncumuz var yıldız olacak. Biz Enes İslam'ı yıldız yapmaya çalışıyoruz; Enes kendine bakmıyor" dedi.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Futbol Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırrım, yeni kuracakları İlkadım Futbol Akademisi'nin birçok alanda yenilikçi olacağını ve burada eğitim gören sporcularının en iyi şekilde yetişmesi için hiçbir sorumluluktan kaçınmayacaklarını söyledi. Altyapı eğitiminin önemine vurgu yapan Başkan Yıldırım, gazeteci Salım Yıldız ile yaptığı söyleşide oyuncuları Enes İslam İlkin hakkında da yorumda bulundu.  

ÇALIŞAN KAZANACAK 

Buna en yakın örneğin Enes İslam İlkin olduğunu söyleyen Başkan Yıldırım, "Ben Samsunspor'a başkan olduğumda bana dediler ki; Enes diye bir oyuncumuz var yıldız olacak. Biz Enes İslam'ı yıldız yapmaya çalışıyoruz; Enes kendine bakmıyor. Oyuncuyu zorla kendine bakmasını sağlayamazsınız. Messi öyle bir anda Messi olmuyor. Mesala Erling Haaland geliyo; 19 yaşında bir çocuk. Kısa bir süre sonra tüm dünya bu ismi konuşacak. Haaland'ın aldığı sorumluluklara bir bakın; Bizimkiler niye yapamayacak. Bizimkiler de yapacak öğrenecekler. Ne zaman; ağaç yaşken eğilir" dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.