Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım'dan TFF'ye; TFF 1.Lig 20 takımla oynansın

Samsunspor

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım,  Sakaryaspor ve Kocaelispor'un aralarında oynayacağı maç sonrası sonuç ne olursa olsun ikisinin de TFF 1. Lig'e çıkacağını iddiasına destek verdi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım,  Sakaryaspor ve Kocaelispor'un aralarında oynayacağı maç sonrası sonuç ne olursa olsun ikisinin de TFF 1. Lig'e çıkacağını iddiasına destek verdi. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım twitter hesabından konuya ilişkin olarak şu mesajı yayınladı;  "Benim  Türkiye Futbol Federasyonu'na önerim TFF 2. Lig'de Kocaelispor - Sakaryaspor final maçını oynatmadan 2 güzide kulübü   TFF 1. Lig'e direkt olarak kabul etmesi ve bu sezon TFF 1. Lig'i de 20 takım ile oynatıp BAY haftasını ortadan kaldırmaktır. Böylece Süper Lig ve 1. Lig 20'şer takımlı olur" diye konuştu. 

TFF NE KARAR VERECEK ? 

Spor yazarı ve radyo programcısı Cevdet Ünüvar da sosyal medyada yaptığı paylaşımla Sakaryaspor ve Kocaelispor'un aralarında oynayacağı maç sonrası sonuç ne olursa olsun ikisinin de TFF 1. Lig'e çıkacağını iddia etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ünüvar, "Kocaelispor ve Sakaryaspor sonuç ne olursa olsun TFF 1.Lig’de! Yeni sezon 20 takımlı olacak" ifadelerini kullandı. Sakaryaspor ile Kocaelispor, 28 Mayıs Cuma günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'da kozlarını paylaşacak.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.