Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım'dan Koç'a  geçmiş olsun  mesajı ...

Samsunspor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un koronavirüse yakalandığının duyurulmasının ardından Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, "Sevgili Arkadaşım Ali Koç'a ve Fenerbahçe  camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletir, Sayın Ali Koç'un en kısa zamanda tekrar sağlığına kavuşmasını temenni ederim" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan, covıd 19 testi pozitif çıkan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a geçmiş olsun mesajı. Bilgilendirmeyi yapan Fenerbahçe'den, "Başkanımız Ali Koç'un dün gerçekleştirilen Covid-19 testi pozitif sonuç vermiştir. Başkanımızın sağlık durumu iyi olup, izolasyon ve tedavi süreçlerine evinde devam edilmektedir" şeklinde bir açıklam geldi.

YILDIRIM'IN O MESAJI

Bunun üzerine twitter hesabından Başkan Koç'a bir mesaj yollayan Samsunspor Başkanı Yıldırım, şunları söyledi; 'Covid-19 testi pozitif çıkan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sevgili Arkadaşım Ali Koç'a ve Fenerbahçe  camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletir, Sayın Ali Koç'un en kısa zamanda tekrar sağlığına kavuşmasını temenni ederim'. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.