Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım'dan heyecanlandıran açıklama! Samsunspor'dan 5 bomba yabancı transferi

Samsunspor

Radyospor'da Salim Manav'ın programına katılan kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, "5 yabancı oyuncu ile anlaştık. Kulüpleriyle bonservis pazarlığımız tüm hızıyla sürüyor. Kesin anlaştığımız 1 forvet ile video konferans görüşmesi ile projemizi anlattık.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Futbol Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, yabancı transferi konusunda somut adımlar attıklarını söyledi. Almayı düşündükleri isimlerle video konferans yoluyla görüşmeler yaptığını ve oyuncuların Samsunspor forması giymek için heyecanlandığını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, şu anda isim açıklamalarının doğru olmadığını ve taraftarlarının içini ferah tutmalarını istedi. 

TRANSFERLERİN MEVKİLERİNİ AÇIKLADI 

Radyospor'da Salim Manav'ın programına katılan kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, "5 yabancı oyuncu ile anlaştık. Kulüpleriyle bonservis pazarlığımız tüm hızıyla sürüyor. Kesin anlaştığımız 1 forvet ile video konferans görüşmesi ile projemizi anlattık. 2 kanat forvet, 1 santrfor, 1 orta saha ve 1 stoper şeklinde yabancı kontenjanını doldurmak istiyoruz" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.