Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

YILDIRIM'DAN FLAŞ  BATU KAPLAN KARARI 

Samsunspor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan'ın ben 'TAMAM' diyene kadar kulübede maçları izlemeye devam edeceğini söyledi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım'dan flaş Batu Kaplan kararı. Futbol Gelişim Direktörü olarak göreve başladığı ilk günden itibaren yoğun bir mesai harcayan Batu Kaplan hakkında özellikle son dönemde sosyal medya başta olmak üzere bazı yayın organlarında ağır eleştiriler yapılmaya başlanmıştı. Yoğun olarak Batu Kaplan'ın kulübede oluşu bazı kesimleri rahatsız etmişti. 

YILDIRIM NET KONUŞTU 

Bu konu hakkında Halk Gazetesi Spor Servisi'nden Davut Aktaş'a konuşan Başkan Yıldırım şunları söyledi; “Ben yok diyene kadar Batu Kaplan kulübede olacak. Aksi yönde çıkan tüm haberler asılsızdır. Batu Kaplan her zaman kulübede olacak. Ta ki ben yok diyene kadar” dedi. Öte yandan son Erzurumspor maçında saha içindeki davranışları gerekçesiyle PFDK'ya sevk edilen Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan'a kurul 1 maç ceza verdi. Buna göre Kaplan, Pazartesi akşamı oynanacak Manisa FK maçında kulübede olamayacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.