Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım, Cumartesi akşamı 19 Mayıs Stadı'nda liderlikte devir teslim töreninin olacağını söyledi 20.45'TE LİDERİZ 

Samsunspor

Samsunsppor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Her şeye rağmen bu Cumartesi günü Samsun 19 Mayıs Stadı'nda ne olursa olsun Giresunspor'u yenmeliyiz ve liderlikte devir teslim törenini yaşamalıyız. Tüm Samsunspor Taraftarının bunu canı gönülden istediğini biliyorum. Bundan hiç zerre kadar kuşkum yoktur" dedi

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Cumartesi akşamı oynayacakları Giresunspor karşılaşmasının hedefleri açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Futbolcularının geçmişten ders almaları gerektiğini ifade eden Başkan Yıldırım, "Önümüzdeki zorlu mücadeleleri kazanmaya odaklanmalarını, hocamızdan ve takımımızdan Giresunspor maçında bizi lider yapacak, bütün gerginlikleri unutturacak güzel bir oyun, galibiyet ve başarı bekliyoruz" dedi. 

BU YOLDAN DÖNÜŞ YOK 

Samsunspor olarak şampiyon olmaya inandıklarının altını çizen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, "Bu yolda gereken her türlü maddi manevi destek ile yolumuza devam ediyoruz.  İnancımız son maça kadar  yükselerek devam edecektir. Tüm takımın daha duyarlı ve hedefe kenetlenmiş biçimde  hedefi göğüslemesini istiyoruz. Her şeye rağmen bu Cumartesi günü Samsun 19 Mayıs Stadı'nda ne olursa olsun Giresunspor'u yenmeliyiz ve liderlikte devir teslim törenini yaşamalıyız. Tüm Samsunspor Taraftarının bunu canı gönülden istediğini biliyorum. Bundan hiç zerre kadar kuşkum yoktur" dedi. 


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.