Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım çocukluk hayalini açıkladı

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, "Başarı tesadüf değil. Başarının altında doğru yapılanma ve emek var. Gücümü Samsunspor'un hizmetine sundum. Yeniden küllerimizden doğacağız" dedi 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Futbol Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, 'başarı asla tesadüf değildir' diye konuştu. Kırmızı beyazlı ekipte kısa sürede inanılmaz işlere imza atan cesur yürek başkan Yıldırım, katıldığı bir radyo programında çocukluk hayalini anlattı. Başkan Yıldırım, ""En büyük arzum Samsunspor'u kendi ayakları üzerinde duran bir kulüp haline getirmek. Benim hayalim Süper Lig'e çıkmak değil. Çocukluğumdan beri tek hayalim Atatürklü armayı Avrupa'da kupalarda oynatmak. Ben bunu Ertuğrul Sağlam hocamla birlikte yapacağıma söz verdim. Yüksel Yıldırım, tanıyanlar bilir. Ben verdiğim sözü tutarım" diye konuştu.

ÖZDEMİR İLE GÖRÜŞTÜM 

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile de arasında geçen diyaloğu paylaşan kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Bu sezonu beyaz sezon ilan edilirse bunun Türk futboluna kara bir leke olarak geçeceğini ve benimde çekileceğimi söyledim. TFF Başkanı Nihat Özdemir, beni aradı ve Türk futbolunun sizin gibi iş insanlarına ihtiyacı var. Siz hiçbir yere gitmeyin ligler oynanacak veya tescil edilecek dedi. Biz ülkemize inandık" ifadelerini kullandı.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.