Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım, Aztopal ve Tamer Tuna bir araya geldi... İstanbul'da büyük zirve 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekipte Başkan Yüksel Yıldırım ve teknik direktör Tamer Tuna dün akşam İstanbul'da bir restoranda akşam yemeğinde bir araya geldi. Genel Menajer Mustafa Aztopal'ın da yer aldığı yemekte kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım'ın teknik direktör Tamer Tuna'ya resmi teklifte bulunduğu iddia edildi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da teknik direktör konusunda adım adım mutlu sona yaklaşılıyor. Kırmızı beyazlı ekipte Başkan Yüksel Yıldırım ve teknik direktör Tamer Tuna dün akşam İstanbul'da bir restoranda akşam yemeğinde bir araya geldi. Genel Menajer Mustafa Aztopal'ın da yer aldığı yemekte kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım'ın teknik direktör Tamer Tuna'ya resmi teklifte bulunduğu iddia edildi. 

İKİNCİ GÖRÜŞME YÜZ YÜZE YAPILDI 

Hatırlanacağı üzere daha önce spor müdürümüz Özgür Kalanbak'a konuşan Tamer hoca, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ile görüştüğünü doğrulamış; görüş ve fikir alış verişinde bulunduklarını açıklamıştı. Dün akşam ki yapılan görüşmede ise Başkan Yıldırım'ın Tamer Hoca'ya Samsunspor teknik direktörlüğü konusunda resmi teklifte bulunduğu iddia edildi. Kırmızı beyazlı ekibin önümüzdeki hafta içinde teknik direktör konusunda Tamer Tuna ismini komuoyuna açıklanması bekleniyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.