Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım: Artık bıçak  kemiğe dayandı 

Samsunspor

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Artık futbolcularda biliyor bıçak kemiğe dayandı bunun artık affedilecek bir tarafı da kalmadı. Çünkü 6 maçın bizi şampiyon yapma garantisi yok. Hele 5 maçın hiç yok. O zaman biz 7 de 7 yapmak zorundayız. Zoru başaracağız" dedi.  

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, katıldığı bir televizyon programında ligin kalan bölümüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Samsunspor olarak son 7 maçta işlerini şansa bırakmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını üzerine basa basa ifade eden kırmızı beyazlı ekibin başkanı Yıldırım, zoru başaracaklarını ve isimlerini Süper Lig'e yazdıracaklarını belirtti. Tvibu Spor'da konuk olduğu programda Başkan Yıldırım, şunları söyledi; 

İŞİMİZİ ŞANS BIRAKMAYACAĞIZ

"İşimizi şansa bırakmak istemiyoruz. tamamen kontrol elimizde sahaya hükmeden biz bitti demeden maçın bitmeyeceğini söyleyecek bir tavır içinde bir yönetim şeklinde oynayacağımızı söylemek istiyorum. Artık futbolcularda biliyor bıçak kemiğe dayandı bunun artık affedilecek bir tarafı da kalmadı. Çünkü 6 maçın bizi şampiyon yapma garantisi yok. Hele 5 maçın hiç yok. O zaman biz 7 de 7 yapmak zorundayız. Zoru başaracağız. Play offları hiç aklımıza bile getirmiyoruz. Ama ni olursa olsun Samsunspor bu sezon Süper Lig'e çıkacaktır". 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.