Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yeni sezonda nasıl bir Samsunspor  izleyeceğiz? Teknik direktör Hüseyin Eroğlu cevapladı

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Temposuyla, taktiksel anlayışıyla maçın her dakikasını kazanmak için oynayacak bir Samsunspor olacak" diye konuştu. 

Samsunspor Haber - Samsunsporlu taraftarlar, yeni sezonda nasıl bir takım izleyecek ? Kırmızı beyazlı ekibin oyun kurgusu ve stratejilerini teknik direktör Hüseyin Eroğlu, gazeteci Davut Aktaş'a anlattı. İşte teknik patron Eroğlu'nun yeni sezon öncesi takımla ilgili tüyoları; Samsunspor sahaya rakip kim olursa olsun her maçı kazanmak için çıkacak. Temposuyla, taktiksel anlayışıyla maçın her dakikasını kazanmak için oynayacak bir Samsunspor olacak... Tabii bütün bunları yaparken Pair Play'e, göğsündeki armaya yakışır davranışlar sergileyen bir takım olacağız. Buradan taraftarımıza da sesleniyorum.  Geçen sene 1. Lig için çok güçlü bir hücum oyunumuz vardı. 

SAVUNMA DA ÇOK ÖNEMLİ 

En çok gol atan, en çok şut atan, rakip ceza sahasında en çok buluşan takım olmak gurur vericiydi.  Bu lig savunmada da çok güçlü kalmayı gerektiriyor. Tabii yanlış anlaşılmak da istemem. Elbette oyunun iki yönünü de iyi oynamak için elimizden geleni yapacağız... Tempoyu da yakaladık mı bu kadro çok iyi sonuçlar hayal ettiriyor. Geçen sezon olduğu gibi ilk golü bulan takım biz olursak, taraftarlarımıza çok pozisyon izlettireceğiz... Her rakip güçlü... Bir oyun felsefemiz ve ezberimiz olmakla birlikte geçen sene olduğu gibi her maça farklı stratejilerle hazırlanacağız... Çünkü bu özel detaylar, özel hazırlıklar maç kazandırıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.