Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yasin Özekin; 6 Puanda kapanır 10 puan da 

Samsunspor

Kaptan Yasin Öztekin'in sosyal medya hesabından yaptığı, "Büyüğüyle küçüğüyle çok çalışmaya devam. 6 puan da kapanır 10 puan da ..."  paylaşımına kırmızı beyazlı taraftarlar, yüzlerce destek mesajı yazdılar. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un kaptanı Yasin Öztekin, Tuzlaspor ile oynanan devrenin son maçının ardından sosyal medya hesabından çok çarpıcı bir paylaşım yaptı. Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli oyuncu o dikkat çeken paylaşımında şu ifadeleri kullandı;  "Büyüğüyle küçüğüyle çok çalışmaya devam. 6 puan da kapanır 10 puan da ..."  Kırmızı beyazlı taraftarlar, Yasin Öztekin'in bu paylaşımına yüzlerce destek mesajı yazarak oyuncunun yanında olduklarını gösterdiler. 

GOL SAYISINI 8 YAPTI 

Kırmızı beyazlı ekipte bu sezon başarılı bir performans sergileyen Yasin Öztekin, Tuzlaspor maçı öncesinde 6 olan gol sayısı attığı 2 golle 8'e yükseltti. Saha içi ve dışında kaptanlık görevini eksiksiz yerine getiren tecrübeli futbolcu, sezon sonunda mutlu sona ulaşılacağından emin. Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda İzmir'de Göztepe ile karşılaşacak kırmızı beyazlı ekip, hazırlıklarına bugün başlayacak. Çarşamba günü oynanacak Göztepe maçı sonrasında futbolcular kısa bir izine çıkacak ve hemen akabinde Antalya'da buluşacaklar. 

Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.