Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yakaladın mı atacaksın 

Samsunspor

Teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Yakaladığınız pozisyonları deplasmanda atamazsanız mağlup olursunuz. Bugün mağlup olduk. Mücadele anlamında çok mücadele ettik. Sadece kapanan bir takıma karşı oynadık. Buradan çıkartacağımız çok dersler var." dedi

Samsunspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Kocaelispor maçından çıkartacakları çok ders olduğunu söyledi. Deneyimli teknik adam, "Oyun anlamında gerçekten çok kötü bir saha zemininde oynadık. Yürürken bile ayağınıza bir şeyler olabilirdi. Bu kadar kötü zeminde oynayan iki takımın oyuncularını da tebrik ediyorum. Özellikle oyunun sonlarından Barış Başdaş’ı oyuna alarak havadan oyunu kurtarmaya gittik. Ama olmadı. Yakaladığınız pozisyonları deplasmanda atamazsanız mağlup olursunuz" dedi. 

YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Teknik direktör Altıparmak, "Bugün mağlup olduk. Mücadele anlamında çok mücadele ettik. Sadece kapanan bir takıma karşı oynadık. Buradan çıkartacağımız çok dersler var. Çünkü ligde çok fazla bu tür sayıda maç oynayacağız. Deplasmanda bu kadar takımını iten ve oyunda tutan bir taraftara karşı oynadık. Böyle maçları nasıl oynayacağımızı, ne yapmamız gerektiğini daha fazla çalışacağız. Rakibe karşı daha fazla mücadele edeceğiz. Bu maçtan dersler çıkartıp yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.