Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yabancı transferine para engeli

Samsunspor

Samsunspor yönetiminin yabancı oyuncu transferinde neden bu kadar zaman kaybetmesinin arkasında maddi sıkıntıların olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Samsunspor Haber - Samsunspor yönetiminin yabancı oyuncu transferinde neden bu kadar zaman kaybetmesinin arkasında maddi sıkıntıların olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bir süredir Fransa'da yoğun bir oyuncu taraması yapan kırmızı beyazlı ekip, kadrosuna katacağı isimleri belirledi. Ancak kasada yeterli nakdin olmayışından dolayı şimdilik bu oyuncular beklemeye alındı. Buna bağlı olarak bir süredir sıcak para arayışlarını sürdüren Samsunspor yönetiminin, bu sorunu en kısa sürede aşması bekleniyor. 


DAHA NE KADAR BEKLENECEK ?

Muhtemelen bu hafta içinde en fazla 2 yabancı futbolcuyu Samsun'a davet edip bu futbolcularla sözleşme imzalaması beklenen kırmızı beyazlı ekibin ikinci kamp dönemine daha geniş bir kadro ile gitmeyi planladığı öğrenildi. Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu'nun kulübe maddi kaynak aktarımı konusunda yoğun bir çalışma temposu içerisine girdiği ifade edildi. Samsunsporlu taraftarlar ise bir an önce isimleri sır gibi saklı tutulan yabancı oyuncularla anlaşılmasını istiyor. Bakalım kırmızı beyazlı ekip, önümüzdeki günlerde nasıl bir hamle yapacak.
 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.