Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Veli Çetin ve Gökhan Meral Samsunspor’da! Savunmaya 2 takviye 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekip, Menemen Belediyespor’dan stoper Veli Çetin ve Keçiörengücü’nün sol beki Gökhan Meral ile kesin olarak anlaşma sağlandı. Önümüzdeki hafta içinde Samsun’a davet edilecek 2 isimle resmi sözleşme imzalanacak. 

Samsunspor Haber – Samsunspor’da uzun süren sessizlik sona erdi. Kırmızı beyazlı ekip özellikle dış transferde hareketli saatler yaşıyor. Menemen Belediyesporlu stoper Veli Çetin ile dün anlaşma sağlayan Samsunspor, bugünde Keçiörengücü’den Gökhan Meral ile prensipte anlaştı. Şampiyon takımın başarılı savunmacısı ile Menemenli stoper Veli’nin önümüzdeki günlerde Samsun’a davet edileceği öğrenildi. 

GOLCÜ STOPER 9 GOL ATTI

Beşiktaş altyapısından yetişen Veli Çetin, 6 sezondur Menemen Belediyespor forması giyiyordu. Bu sezon itibariyle sözleşmesi sona eren 1.93'lük stoper, geçen sezon Sarı Lacivertlilerde kupa maçları dahil 34 maçta forma giydi. Başarılı stoper ligde 8, kupa maçlarında 1 gol kaydetti.

GÖKHAN TAM BİR İSTİKRAR ABİDESİ 

Kırmızı beyazlı ekibin sol beke yeni transferi Gökhan Meral bu sezon takımının şampiyon olmasında büyük katkı sağladı. Başkent ekibiyle 32 maçın 32’sinde de ilk 11 de sahada yer alan 27 yaşındaki tecrübeli savunmacı, 2 bin 858 dakika sahada kalmayı başardı. Başarılı futbolcunun Samsunspor’un davetini hiç düşünmeden kabul ettiği öğrenildi. 

 Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.