Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ve Caner Arıcı imzaladı 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin daveti üzerine Samsun'a gelen tecrübeli kanat oyuncusu, kendisini 2 yıllığına Samsunspor'a bağlayan imzayı attı. İmza töreni öncesi konuşan Genel Menajer Mustafa Aztopal, “Bugün bir transferimiz daha tamamlıyoruz. Son derece hırslı, tecrübeli, şampiyonluklar yaşamış, güzel karakterli bir kardeşimizi aramıza katmaktan son derece mutluyuz" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor, bir süredir peşinde olduğu Osmanlıspor'un sağ beki Caner Arıcı ile anlaşma sağladı. Kırmızı beyazlı ekibin daveti üzerine Samsun'a gelen tecrübeli kanat oyuncusu, kendisini 2 yıllığına Samsunspor'a bağlayan imzayı attı. İmza töreni öncesi konuşan Genel Menajer Mustafa Aztopal, “Bugün bir transferimiz daha tamamlıyoruz. Son derece hırslı, 
tecrübeli, şampiyonluklar yaşamış, güzel karakterli bir kardeşimizi aramıza katmaktan son derece mutluyuz. Bugün Caner Arıcı kardeşimiz ile 2 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Bu seneki şampiyonluk hedefimize geçmiş dönemlerde yaşadığı şampiyonlukların da etkisiyle çok büyük katkı sağlayacağına inandığımız kardeşimize ben ‘hoş geldin’ diyorum" dedi.

TECRÜBELİ BİR İSİM 

Caner Arıcı’yı Türk futbolunun yakından tanıdığı bir futbolcu olduğunu belirten Teknik Menajer Yücel Uyar, “Bir tecrübe, bir deneyimi aramıza kattık. Şampiyonluğumuzda inşallah büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Caner Arıcı’yı anlatmaya gerek yok. Türk futbolu yakından tanıyor. Özellikle Spor Toto 1. Lig’de büyük başarılar kazanmış, istikrarlı, net bir oyuncu. Hocamızın da talep ettiği bir oyuncuydu. Aramıza katıldığı için mutluyuz. Samsunspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.