Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Valilikten 'Kayyum' açıklaması

Samsunspor

"Samsunsporumuza gönül vermiş tüm taraftarlarımızdan, başından sonuna kadar Valiliğimizin destek ve takibinde gerçekleştirilecek olan bu yeni oluşum sürecinde müsterih olmalarını istiyoruz"

Samsunspor Haber - Samsun Valiliği'nden kayyumla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Valilik resmi internet sitesinde yer alan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul’da yönetim kurulu oluşturulamadığından dolayı Samsunspor Kulüp Yönetimi kayyuma kalmıştır.

GÖREVLENDİRME YAPILACAK

Bu durumda ilk olarak, Divan heyetince alınan karar Valiliğimiz İl Dernekler Müdürlüğü’ne bildirilecektir. Daha sonra, İl Dernekler Müdürlüğü Sulh Hukuk Mahkemesi’ne müracaat ederek temsil kayyum heyeti görevlendirilmesini talep edecektir. Temsil kayyum heyeti, Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından alınan kararla görevlendirilecektir. Bu süre zarfında;

TARAFTARLARIMIZ İÇİNİ FERAH TUTSUN

Mali imkanlara sahip, güven veren bir yönetim oluştuğunda, temsil kayyum heyeti alacağı kararla en kısa zamanda görevini yeni yönetime devredecektir. Samsunsporumuza gönül vermiş tüm taraftarlarımızdan, başından sonuna kadar Valiliğimizin destek ve takibinde gerçekleştirilecek olan bu yeni oluşum sürecinde müsterih olmalarını ve bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da desteklerini esirgememelerini bekliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.