Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Vali Kaymak'tan  taraftara müjde

Samsunspor

Yılport Samsunspor taraftarının stada girerken yaşadığı büyük ızdırap artık son buluyor. Samsun Valisi Osman Kaymak, emniyet yetkilerine verdiği talimatla bundan sonra futbol severler maça normalleştirilmiş güvenlik tedbirleri altında girebilecekler.

Samsunspor Haber - Samsun Valisi Osman Kaymak'tan Samsunspor taraftarlarına müjde. Samsun halkının ve özellikle Samsunsporlu taraftarların gönüllere kazıdığı Vali Osman Kaymak, bugün ınstagram hesabından yaptığı açıklamayla yüzleri güldürdü. İşte Vali Osman Kaymak'ın taraftarı heyecanlandıran o açıklama: "Sevgili Samsunspor taraftarı stadyuma girişlerdeki emniyet tedbirleri ile alakalı yorumlarınızı bir süre dikkatle takip ediyorum. 

VALİ KAYMAK OLAYA EL ATTI

İnanın tüm önlemler ve orada güvenlik güçlerimizin verdiği emek sizlerin güvenliği içindir. Bir Samsunspor taraftarının burnu kanasa bu beni çok üzer. Zira taraftarımızın isteklerini de göz ardı edemeyiz. O yüzden talimatım üzerine Emniyet yetkililerimiz Samsunsporlu yöneticilerimizle bir araya geldiler. Güvenlik tedbirlerini aksatmadan taraftarımızın sahaya girişini rahatlatacak ve hızlandıracak tedbirler alınacaktır."

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.