Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Uyar, "Başkanımız büyük para harcadı ama karşılığını bulamadı" dedi...  A takımda yetkili olarak çalışmadım 

Samsunspor

Teknik direktör Yücel Uyar, "Hem başkanı hem de Samsun'u mutlu edemedik. Sorumluluktan kaçmıyorum. Ben bu sezon tamamen akademi ağırlıklı çalıştım. Başkanımızla zaman zaman görüşmelerimiz olmuştur ama A takımda yetkili olarak çalışmadığımı bilinmesini isterim" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor A.Ş Akademi Futbol Direktörü Yücel Uyar, bu sezon Başkan Yüksel Yıldırım'ın büyük paralar harcadığını ancak karşılığını bulamadığını söyledi. Samsun Şehir Gazetesi'nden Salim Yıldız'a konuşan teknik direktör Yücel Uyar,  A takımda yetkili olarak çalışmadığımı bilinmesini istedi. İşte Uyar'ın bu sezon A takımla ilgili olarak düşünceleri; "Bir  yılı kaybettik, bunun için çok üzüntülüyüz. Başkaımız büyük para harcadı ama karşılığını bulamadı. 

SORUMLULUKTAN KAÇMIYORUM

Hem başkanı hem de Samsun'u mutlu edemedik. Sorumluluktan kaçmıyorum. Ben bu sezon tamamen akademi ağırlıklı çalıştım. Başkanımızla zaman zaman görüşmelerimiz olmuştur ama A takımda yetkili olarak çalışmadığımı bilinmesini isterim ama varsa üzerimize düşen bir eksiklik bunu da alır, hesabını yaparız. Kayıp bir sezon geride kaldı. 

BAŞKANA DESTEK VERMELİYİZ

Süper Lig'den hiç bir takım düşmemiş. 9 sezon başı, 6 ara transfer döneminde takviye yaptık. Sonuç böyle olmamalıydı. Yeni sezon daha zorlu olacak. Kadron iyiyse futbolda iyi olur. Aksiyonlu futbol, önde oynayan baskı yapan bir takım inşallah bu sezon oluşur diye düşünüyorum. Başkana hep beraber destek vermemiz gerekiyor". 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.